Home / Wohnzimmer /  WOONKAMER Toiletrolhack …. Dus ik zag dit een paar weken geleden op insta en st …

 WOONKAMER Toiletrolhack …. Dus ik zag dit een paar weken geleden op insta en st …

21 Temmuz 2019 Wohnzimmer Leave a comment 105 Views

?? WOONKAMER ??
Toiletrolhack ….
Dus ik zag dit een paar weken geleden op insta en begon mijn toiletrollen op te halen … Ik was dubieus maar het werkt zo goed !!! Ik dacht dat volle rollen misschien een beetje lang zijn, maar ze werken perfect. Eerste foto is met de rollen afstand en de tweede kant is zonder !! Opgewonden om te proberen met de slaapkamergordijnen naast … dat gaat veel toiletrollen nemen … #toiletrollhack #toiletrollentrek # closetrol #curtains #livingroom #livingroomcurtains # b & m #homestagram #homedecor #homeinspo #homemakeover #interiordesigns #homeaccount #instahome #homestagram #blueandgold


Source

Check Also

, ,                             , ….

#wohnzimmerideen , , #kamer #solebeich # solebich #meubelconsult #meubelstijl #wonen #ontvochtiging #huizen #huizen #huizen #huizen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir