Home / Kinderzimmer / Wil je mijn ochtendwerk vandaag zien? Dit vereist een …

Wil je mijn ochtendwerk vandaag zien? Dit vereist een …

7 Eylül 2019 Kinderzimmer Leave a comment 51 Views

Wil je mijn ochtendwerk vandaag zien? Want een moeder heeft maar drie / of vier dingen nodig: een emmer water, een borstel, scheerschuim en natuurlijk het vuile babytapijt !!!!! Das Mijn pols doet pijn van schrobben en mijn knieën heen en weer glijden op handen en voeten. Maar wat doe je niets voor de kleine klootzakken. Moeder offert graag haar vrije ochtend op. #Dreckspatz #kinderzimmerteppich #wieneu #stolzwieoskar #muttiistdiebeste # schrobben # schrobben als boer


Source

Check Also

Voor Guiliano Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte                 …

"Voor Guiliano" Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte room #die gehaakte bloem # Dromenvanger met …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir