Home / Esszimmer / [Werbung] Goedemorgen lieverds ️ Vandaag komt direct na een bericht, omdat …

[Werbung] Goedemorgen lieverds ️ Vandaag komt direct na een bericht, omdat …

3 Eylül 2019 Esszimmer Leave a comment 57 Views

[Werbung] Goedemorgen lieverds ☺️
Vandaag komt direct na een bericht, omdat ik je mijn nieuwe stoelen wil laten zien ?
Ik ben al lang op zoek naar geschikte producten maar heb nog nooit iets gevonden. Op dinsdag zag ik deze stoelen toevallig online en was meteen verliefd ? en hoe was dat al? Ik zie het, ik vind het leuk, ik wil het, ik heb het ?. Dus direct besteld, en vrijdag waren ze er al ?
Dus laten we een ontspannen ochtend hebben, voordat er koffie en cake is met mijn zwager
Een mooie dag verder ??
,
,
,
#interiordesign #interior #interieur # interiør # meubelidee #meubels # meubelideeën #dekering #dekoideen #dekoliebe #decorieren #decorationideas #decor #decorations #scandinaviandesign #scandinavianinterior #scandidecor #minimalism #minimalism #plants #plants # flatplfplsenplanten #pli # plati #floor #esszimmer #diningroom #esszimmerideen


Source

Check Also

vindt: het hoeft niet altijd eiken te zijn. Walnoot is zoooo mooi en de eetkamer …

vindt: het hoeft niet altijd eiken te zijn. Walnoot is zooo mooi en de eettafel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir