Home / Küchenmöbel / Wat ben ik blij als een vriend trots vertelt wat hij heeft gedaan om plast te voorkomen …

Wat ben ik blij als een vriend trots vertelt wat hij heeft gedaan om plast te voorkomen …

31 Ağustos 2019 Küchenmöbel Leave a comment 64 Views

Wat ben ik blij als een vriend trots vertelt wat hij heeft gedaan om plastic te vermijden waar het vroeger deel uitmaakte van hun dagelijkse gewoonten. @ediamsterdam kwam thuis met tomaten in glazen die ze toevallig in haar tas had in plaats van een extra plastic tas te nemen.

Ik hergebruik een bril voor veel dingen: restjes bewaren, droge goederen, # lunch @ work of zelfs # coffee2go (verbrand je hand niet met hete inhoud). Ook heeft glas een grondstofvoetafdruk en probeer ik over het algemeen producten in glazen verpakkingen te kopen die ik kan retourneren voor hergebruik (#statiegeld #pfandflaschen #glassdeposit)

Soms werk ik waarschijnlijk op de zenuwen van mensen die dicht bij me staan ​​- door dagelijks waarnemingen te doen over plasticconsumptie in onze samenleving ? maar ik probeer me te concentreren op bruikbare ideeën over hoe u uw plastic voetafdruk kunt verkleinen zonder u in de weg te hoeven lopen.
In de hoop het woord te verspreiden en ook mijn eigen bewustzijn van wat ik consumeer te vergroten.

#inspirerende vrienden #creativesolutions #plasticfreeshopping #keukeninspiraties #plasticfree #plasticvrij #ohneplastik #plastikfreileben #vivirsinplastico #plasticfreeamsterdam #bewustzijn #bewustkeuzes #wisselend wonen #onestepatatimeplastischvrij


Source

Check Also

Hoppegarten.                          …

Hoppegarten ?. # inbouwkeukens #berlin # keukens # keukenfabrikanten # keukenmeubels # küchenberlin # newkitchen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir