Home / Esszimmer / Vanavond wil ik Eich mijn eetkamer laten zien in deze kamer heb ik een …

Vanavond wil ik Eich mijn eetkamer laten zien in deze kamer heb ik een …

15 Ağustos 2019 Esszimmer Leave a comment 55 Views

Vanavond wil ik Eich mijn eetkamer laten zien ?In deze kamer heb ik een prachtig 90 jaar oud eiken visgraatparket! Omdat de kamer zo helder is en doorweekt in licht … hoe vind je de foto? Ik vond het in een kleine galerij in Soest am Möhnesee. Ik hou van mijn oude eiken tafel. Op maat gemaakt ? Een prettige avond, lieverds! F # visgraatparket # donker #voedsel # solebenwir #lamp #oudown #sanierung #renovierung #handwerker #interiordesign #hygge #annover # South City # gezellig #interiordesign


Source

Check Also

vindt: het hoeft niet altijd eiken te zijn. Walnoot is zoooo mooi en de eetkamer …

vindt: het hoeft niet altijd eiken te zijn. Walnoot is zooo mooi en de eettafel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir