Home / Kinderzimmer /  | Ontwikkeling liefde | Hallo lieverds, oh, wauw, onze kleine schat komt dichterbij …

 | Ontwikkeling liefde | Hallo lieverds, oh, wauw, onze kleine schat komt dichterbij …

26 Ağustos 2019 Kinderzimmer Leave a comment 54 Views

? | Ontwikkeling liefde | ?
Hallo lieverds,
oh, wauw, onze kleine lieverd boekt momenteel zoveel vooruitgang … voor mij en mijn moeder is dit allemaal te snel … ?
Hij kruipt nu niet alleen een paar stappen, nee, de kleine lieveling kruipt nu overal daarna en dus heb ik het gevoel de hele dag onder constante observatie te zijn
De hoogte van de box die we nu kunnen neerzetten … gewoon erin zetten is niet sinds gisteren. "
De kleine trekt zichzelf op de rand en stuitert dan op zijn knieën en houdt hem trots heen en weer op de rand … ?
Toen ik hem daar op de rand ontdekte, werd ik me nog meer bewust van hoe snel hij opgroeit en werd ik enigszins sentimenteel …, nu weet ik wat alle mama's bedoelden toen ze zeiden dat het zijn van een baby zo snel was ga erheen en geniet zoveel van deze momenten en geniet van mij
Ja, ik had geraden dat alles heel snel zal gaan, zo snel weer …?! ..
Een mooie dag verder, lieverds
*
*
# Kinderen # baby Room # leeuwenwelpje # cub # Myboy # Babyboy # Littleboy # Ohboy # Zeven maanden # Gelukkig # familie tijd # Grote Babyglück # Baby Love # Endless Love # Happyday # Baby love # babyboy # blij # happytime # leeuwenwelpje # momenten van geluk # geluk # oneindige liefde # trots # vreugde # Happy baby # # wennausLiebeLebenwird Wunschkind # ProudMom # hou # baby # # happyme GanzerStolz # lovethelittlethings?


Source

Check Also

Voor Guiliano Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte                 …

"Voor Guiliano" Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte room #die gehaakte bloem # Dromenvanger met …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir