Home / Kinderzimmer / Kleine kinderkamer uitzicht op mijn jongens. Het dressoir heeft mijn opa zelf …

Kleine kinderkamer uitzicht op mijn jongens. Het dressoir heeft mijn opa zelf …

21 Ağustos 2019 Kinderzimmer Leave a comment 50 Views

Kleine kinderkamer uitzicht op mijn jongens.
Het dressoir is gebouwd door mijn grootvader. Ze stond jarenlang bij mijn ouders, daarna bij mijn zus en uiteindelijk landde ze bij ons. (Weinig info voor alle mama's die er zijn: het is bijna nooit zo netjes, maar het was genoeg voor de foto ?).
#interieur #interieurdesign #incidence #kinderenkamer #kamers #diy #design # meubels #meubels #afgewerkte meubels # refurbishedfurniture #upcycledfurniture #upcycling #nieuw #hout #daylyinspiration #solebich #boyroom


Source

Check Also

Voor Guiliano Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte                 …

"Voor Guiliano" Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte room #die gehaakte bloem # Dromenvanger met …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir