Home / Esszimmer / | Inspiratie | , (Adverteren, als links) , Op dit moment lieve liefde, ik hou ervan …

| Inspiratie | , (Adverteren, als links) , Op dit moment lieve liefde, ik hou ervan …

2 Eylül 2019 Esszimmer Leave a comment 48 Views

| Inspiratie |
,
(Adverteren, als links)
,
Op dit moment ben ik dol op het verzamelen van inspiratie voor ons nieuwe huis – met name keuken, eetkamer en woonkamer. Ik hou van de #inspirationforinspiration-actie van @what_eva_loves en @sarahslovelythings. Met de twee kun je geweldige Inspo vinden, vooral voor de kinderkamer! ?
,
Onderwerp van vandaag: # keuken # woonkamer. ? We hebben onze keuken al geselecteerd, maar ik kijk graag naar "buitenlandse" keukens. Eva's kookparadijs is slechts een droom !!! Eenvoudig en toch een absolute blikvanger! ?We hebben ook gekozen voor een volledig zwarte keuken – als een vleugje kleur: hoge kasten in een mooie, warme houttint. ? Dus uit de kleurencombinatie vergelijkbaar met Eva. ?
In het eetgedeelte staat een grote lange houten eettafel. We zijn het er niet helemaal over eens of de stoelen allemaal uniform of kleurrijk moeten zijn, zoals bij de beste Sarah. Uw eethoek ziet er gewoon prachtig en zeer uitnodigend uit. ?
,
Als je op een inspirerende reis bent, bekijk ze dan zeker. Het is het waard! ?
,
We genieten er gewoon van dat beide kinderen tegelijkertijd hun middagdutje doen en ons op het balkon comfortabel hebben gemaakt. Wanneer de twee boefjes weer wakker zijn, gaat het weer de frisse lucht in. ?
,
Een mooie dag verder, lieverds! ?
,
,
,
#ifi #inspiratie #interiordesign #interieur #keuken #eetkamer #keukentafel #keuken #kamer #interiorinspiratie #decorinspiratie #interiorinspo #decoinspo #home #wivingmates #lifewithchild #family #mamablogger_en #interior #home #construction #home #habitat #habitat


Source

Check Also

vindt: het hoeft niet altijd eiken te zijn. Walnoot is zoooo mooi en de eetkamer …

vindt: het hoeft niet altijd eiken te zijn. Walnoot is zooo mooi en de eettafel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir