Home / Wohnzimmer / In 2018 had ons bedrijf de eer om te werken aan de interessante realityshow calle …

In 2018 had ons bedrijf de eer om te werken aan de interessante realityshow calle …

5 Eylül 2019 Wohnzimmer Leave a comment 60 Views

In 2018 had ons bedrijf de eer om te werken aan de interessante realityshow genaamd 'Contender 2018'. De show over boksers – de 24 beste atleten trainen in dezelfde hal, wonen in een grote slaapkamer, brengen 24/7 samen door.
We stonden voor de taak om in korte tijd gordijnen te maken voor ramen in de hoofdkamer, in de stijl van de man met dikke denim / linnen stof. 4 lange ramen met functionele gordijnen in blauwe kleur.
Evenals een lounge om te ontspannen met geel / groene gordijnen.
We hebben alles op tijd voltooid en geïnstalleerd. Door het ontwerp werden de gordijnen buiten het raamkozijn bevestigd, maar bij het installeren veranderde de producent van de show haar midden en de gordijnen werden binnen het raamkozijn geïnstalleerd. We hadden wat problemen met het doorvoeren van de verandering omdat de lengte van de gordijnen moest worden gecorrigeerd. We deden dit op de set. De volgende dag begon het schieten en was alles 100% klaar.


Source

Check Also

, ,                             , ….

#wohnzimmerideen , , #kamer #solebeich # solebich #meubelconsult #meubelstijl #wonen #ontvochtiging #huizen #huizen #huizen #huizen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir