Home / Wohnzimmer / Ik ben zo trots op mijn lieve vriendin dat ze op de cover van de cur staat …

Ik ben zo trots op mijn lieve vriendin dat ze op de cover van de cur staat …

10 Temmuz 2019 Wohnzimmer Leave a comment 67 Views

Ik ben heel trots op mijn lieve vriend @charlestonweekender omdat hij op de cover van de huidige uitgave van @chdmag staat (vandaag nog!). Ik vond het zo leuk om met haar samen te werken aan het ontwerp, omdat ze niet schuwt van kleur of patroon. Het resultaat is een huis dat echt haar persoonlijkheid weerspiegelt en elke dag het gevoel geeft dat het weekend is. ?✨
{?: @ margaret.wright}


Source

Check Also

, ,                             , ….

#wohnzimmerideen , , #kamer #solebeich # solebich #meubelconsult #meubelstijl #wonen #ontvochtiging #huizen #huizen #huizen #huizen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir