Home / Esszimmer / Ik ben klaar met het schilderen van mijn eetkamer. Wat vind je van dit aardse groen? ? vind het geweldig! …

Ik ben klaar met het schilderen van mijn eetkamer. Wat vind je van dit aardse groen? ? vind het geweldig! …

2 Eylül 2019 Esszimmer Leave a comment 56 Views

Ik ben klaar met het schilderen van mijn eetkamer. Wat vind je van dit aardse groen? ? hou ervan! Ik had het gemixt in #bauhaus – Oude en nieuwe kunst op de nieuwe muur? #interior #wallpaint #wandfarbe #neu #wohnenunddekorieren #wohnen #kunst #wallart #berlinliving #esszimmer #greenliving #plantlove #diyhomedecor #bohostyle #bohemianstyle #selfmade #made selbermachen #ihavethisthingwithplants #wesnawilson #olivegreen #planthangers #rotan


Source

Check Also

vindt: het hoeft niet altijd eiken te zijn. Walnoot is zoooo mooi en de eetkamer …

vindt: het hoeft niet altijd eiken te zijn. Walnoot is zooo mooi en de eettafel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir