Home / Kinderzimmer / Huhu! Hartelijk dank voor je vele lieve PN's gisteren en de felicitaties …

Huhu! Hartelijk dank voor je vele lieve PN's gisteren en de felicitaties …

23 Temmuz 2019 Kinderzimmer Leave a comment 54 Views

Huhu! Heel erg bedankt voor je vele lieve PN's gisteren en de felicitaties voor Raphis verjaardag ❤️ Je bent gewoon geweldig! ?
Met dit beeld van onze luiaards aan de lijn zeg ik welterusten en Bussi-Baba tegen jou … maar ik maak de nacht tot dag, omdat mijn grote een lichte hitteberoerte heeft en me nodig heeft en naast me heb ik nog steeds de nieuwe wasruimte ruim op, strijk twee manden wasgoed, borduur wat teddykoppen en maak de weggeefzakken af ​​voor het feest op zaterdag … wie geeft me een energiedrankje? ❤️
,
,
#viltgarland # meedogenloos #sloth #handgemaaktcrafts # kinderkamerdecoratie # kinderkamerideeën # kinderconfetti # kinderdagverblijfinspo #kidsroomstyle #kidsroominspo #childrenstyle #childrensroom


Source

Check Also

Voor Guiliano Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte                 …

"Voor Guiliano" Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte room #die gehaakte bloem # Dromenvanger met …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir