Home / Küchenmöbel / Hallo meiden vandaag toon ik je mijn prullenbak die ik heb gekozen …

Hallo meiden vandaag toon ik je mijn prullenbak die ik heb gekozen …

21 Ağustos 2019 Küchenmöbel Leave a comment 51 Views

Hallo meiden vandaag toon ik mijn prullenbak dat ik heb gekozen dat ik wilde I Zoals de verkoopster mijn man je vrouw vertelde dat ze echt haar prullenbak wil ?? maar ik zou je niet vertellen dat het is het duurste meubilair in de keuken ? maar plotseling antwoordde hij een ba ze heeft gelijk het is echt top ? tenminste gadget niveau zijn we het eens MDR blazen twee prullenbak 50 liter + 1 bereik vuilniszak en een kleine compost
Het was een noodzaak in mijn keuken om een ​​grote prullenbak niet zichtbaar te hebben en jij is het ook essentieel? ?
En om je nog te vertellen dat mijn begin van de dag schijnbaar wereldwijde estafette mijn bank verloor ??♀️ hoe kunnen we een bank verliezen die 2,95 m is c #cuisine #kitchen #kitchendesign #meubledecuisine # utility #gadget #doubable #doubelles #designinterior #interiordesign #house #house #househouse # housebuilding2019 #homesweethome #cookin #cooking # teamconstruction2019 #teamconstruction #instagram #instagramer #modern #insta #kitcheninspirations #life #casa #contact #contetime #house #huis # maisonetobjet


Source

Check Also

Hoppegarten.                          …

Hoppegarten ?. # inbouwkeukens #berlin # keukens # keukenfabrikanten # keukenmeubels # küchenberlin # newkitchen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir