Home / Kinderzimmer / Hallo lieve lezing, ik wil je graag mijn wereld laten zien. Er zijn …

Hallo lieve lezing, ik wil je graag mijn wereld laten zien. Er zijn …

6 Eylül 2019 Kinderzimmer Leave a comment 60 Views

Hallo lieve lezing, ik wil je graag mijn wereld laten zien. Er is geweldig om te zien. Mijn eierscheltoren is beroemd. Zelfs de Hüpfindians komen me bezoeken om hem te zien. En ze willen drums horen. Omdat ik de beste drummer van ULMELA ben.

Bovenal ziet de Hüpfindianer er grappig uit. Ze zijn groen met Indiase patronen en hebben theedoeken op hun hoofd. Ze springen en springen als een gek als ik drum.

Dus je gaat me binnenkort bezoeken?

Groeten Kimmel-wandeling

#kinderbuch #kinderbuchillustration #buchblogger #buchtipp #buch #boekvoorbeeld #buchmesse # kimmel-wandelen #praise # ambassadors #illustration #illustration #kinder #kinderzimmerideurt #kinderliebe #read # lezen #powerful #leesbaar # lezen # lezen # lezen lezen #lees aanbeveling #fabelwesen #freunde #wesen


Source

Check Also

Voor Guiliano Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte                 …

"Voor Guiliano" Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte room #die gehaakte bloem # Dromenvanger met …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir