Home / Kinderzimmer / Goedemorgen mijn liefste We hebben vandaag een kleine vrijdag omdat het morgen gratis is, het is waar dat je …

Goedemorgen mijn liefste We hebben vandaag een kleine vrijdag omdat het morgen gratis is, het is waar dat je …

27 Ağustos 2019 Kinderzimmer Leave a comment 56 Views

Goedemorgen mijn liefste
We hebben vandaag een kleine vrijdag omdat het morgen gratis is, het is waar dat we maar één dag hebben want op vrijdag en zaterdag gaat papa naar het werk, maar het is altijd 1 dag voor ons.
Ik hou echt van Gods lichaam.
Ik herinner me dat ik een klein meisje was en bloemen schonk en later toen ik een beetje ouder was, de dag voordat ik te laat met mijn vriend reed om bloemen te plukken voor andere kleine meisjes. Ik vond het erg leuk. Herinner je je die tijden uit je kindertijd? .
Vandaag een foto van ons bos ?
Een prettige dag voor jou ?
.
.
#kinderzimmer #kinderzimmerdeko #kidsroomchallenge #kidsroom #kidsroomdecor #kidsroominspo #nursery #nurserydecor #nurseryinspo #holzspielzeug #child room #barnerom #chambreenfant #woodentoys #the_room # studies_room_introom1 interieur #instamothers #ambrew # houten speelgoed #kinderen #kidsinterior #barnrun


Source

Check Also

Voor Guiliano Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte                 …

"Voor Guiliano" Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte room #die gehaakte bloem # Dromenvanger met …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir