Home / Küchenmöbel / Gisteren maakte ik een tussenstop bij mijn Duitse rondreis per trein. Ik ben in een …

Gisteren maakte ik een tussenstop bij mijn Duitse rondreis per trein. Ik ben in een …

7 Eylül 2019 Küchenmöbel Leave a comment 45 Views

Gisteren maakte ik een tussenstop bij @frauernas_unverpacktmd in #magdeburg op mijn Duitse rondreis per trein. Ik heb ontzag voor deze schattige, plasticvrije winkel waar je eigenlijk alles kunt krijgen dat je nodig hebt voor het dagelijks leven, van keuken tot badkamer en schoonmaakproducten.
Met dank aan Sarah voor haar vriendelijke uitleg en de heerlijke sfeer. ?
Je kunt voelen dat deze plek recht uit het hart komt – ga zitten met een kopje koffie en ontspan, mix je eigen muesli, ontdek iets nieuws.
Heb je al gecontroleerd of er ergens in je stad een plasticvrije of bulkwinkel is?

#frauernasloserlebensmittelpunkt #frauernasmagdeburg #frauernas #plasticfreeshopping #keukeninspiraties #plasticfree #plasticvrij #ohneplastik #plastikfreileben #vivirsinplastico #plasticfreeamsterdam #bewustzijn #kalibisch


Source

Check Also

Hoppegarten.                          …

Hoppegarten ?. # inbouwkeukens #berlin # keukens # keukenfabrikanten # keukenmeubels # küchenberlin # newkitchen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir