Home / Wohnzimmer / FEITEN DINSDAG , Weet je wat ik denk over het onderwerp en keer op keer in mijn hoofd?

FEITEN DINSDAG , Weet je wat ik denk over het onderwerp en keer op keer in mijn hoofd?

12 Temmuz 2019 Wohnzimmer Leave a comment 68 Views

FEITEN DINSDAG
,
Weet je wat me te binnen schiet als het gaat om # meubels en meubels? Onze #Wohnzimmerschrank uit het verleden.
,
Hij was donkerbruin. Hij ging naar het plafond. En continu doorgevoerd van de ene muur naar de bocht naar de volgende muur. Met een hoekplank die een meter diep voelde. Het # kabinet had gesloten en open elementen. En een # Barfach. Wie weet het … de Barfach. Je zou de kastdeur van boven naar beneden kunnen vouwen. Binnenin was alles glas en met spiegel en ruimte voor geesten en de bijpassende glazen.
,
Kortom … de kast was # Pott Ugly … ?. En dat is wat mijn moeder zag toen ik dat deed. Desalniettemin bleef dit kabinet tien jaar langer voelbaar totdat het uiteindelijk werd vervangen. En waarom …? Omdat het een # bruiloftgeschenk was van mijn # grootouders van mijn ouders. Mijn moeder zei altijd … "Op dat moment kostte hij 10.000 mark. Je kunt het niet zomaar weg doen "…
,
Ja, gek. Misschien is dat de reden waarom ik niet denk dat het een goed idee is om mega-dure kastsystemen te kopen die voor altijd moeten meegaan omdat ze zo veel kosten. De smaken veranderen zo snel.
,
Pas nu als hier bij #Instagram deze vele grote catalogus-appartementen en -huizen worden getoond … stel ik mijn stijl in het kort in vraag.
,
Maar in een cataloguskast kan het systeem elke #Ordnung … of … bevatten? Daarnaast ben ik tevreden met mijn "Zam-dab" …. ☺️ …!
,
,
,
#Basis # Eerder Well All Better # First time # Perfect #InstaWorld #LoveYourLife #Basic Order #Ordering Love #OrderingLastHazardLife #Family #Mom #MomIso #FullMom #MyAt Home #LittleFamily #LittleFineerFeed #PicOfTheDay (onbetaalde advertentie indien beschikbaar)


Source

Check Also

, ,                             , ….

#wohnzimmerideen , , #kamer #solebeich # solebich #meubelconsult #meubelstijl #wonen #ontvochtiging #huizen #huizen #huizen #huizen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir