Home / Kinderzimmer / Favoriete hoek , ?? hieronder (reclame) , Vandaag laat ik je mijn persoonlijke …

Favoriete hoek , ?? hieronder (reclame) , Vandaag laat ik je mijn persoonlijke …

2 Ağustos 2019 Kinderzimmer Leave a comment 66 Views

Favoriete hoek
,
?? hieronder (reclame)
,
Vandaag laat ik je eens mijn persoonlijke favoriete hoek zien, niet van een van de kwekerijen
,
De heren van het huis reisden vanaf de middag en het lukte me eindelijk om een ​​muur in de kamer van Oskar te schilderen. Ik kan het zelf nauwelijks geloven, maar het is echt gebeurd, we hebben nu de eerste muur in ons huis die niet meer wit is geverfd. "En ik ben ook een beetje trots, omdat ik het helemaal alleen heb gedaan." Morgen kom dan de tweede laag en dan hoop ik je snel de voltooide resultaten te kunnen laten zien. Ik hoop dat het er net zo mooi zal uitzien als ik me in de kamer had voorgesteld.
,
Nu verkruimel ik op de bank en probeer ik wat te ontspannen. Een prettige avond gewenst.
,
,
Vandaag wil ik je mijn persoonlijke favoriete hoek in ons huis laten zien.
,
De jongens waren op reis met papa en zijn er eindelijk in geslaagd om een ​​muur in de kamer van Oskar te schilderen. Ik kan het nauwelijks geloven, maar het is gebeurd, nu hebben we de eerste muur in ons huis die niet meer wit is geverfd. "En ik ben trots omdat ik het helemaal alleen heb gedaan." Morgen de tweede dienst komt en dan hoop ik je snel de resultaten te laten zien. Ik hoop dat het er net zo mooi uitziet als ik me had voorgesteld om in de kamer te kijken.
,
Nu kun je me op de bank proberen te ontspannen. Een prettige avond gewenst.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
# Inspirationforinspiration # IFI # ififavoritecorner # favoriete hoek # Duitse interieur blogger # pocketofmyhome # solebich # mywestwingstyle # juniqe # mamablogger_de # bohohome # eclectichome # shelfie # livingroomdecor # Deco Home # Kinderzimmerdeko # kwekerij ideeën # huis inspiratie # ourkidslivehere # kidsroomdecor # howyouhome # mynordicroom # finejhem # mittbarnerom # instachallenge # # wit woon deco Home # altbau love # scandinavischwohnen


Source

Check Also

Voor Guiliano Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte                 …

"Voor Guiliano" Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte room #die gehaakte bloem # Dromenvanger met …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir