Home / Badezimmermöbel / Endelig trak jeg ud en komplet sommergarderobe .. bogstaveligt talt som en separat kjole …

Endelig trak jeg ud en komplet sommergarderobe .. bogstaveligt talt som en separat kjole …

11 Eylül 2019 Badezimmermöbel Leave a comment 74 Views

Endelig trak jeg ud en komplet sommergarderobe ?? .. bogstaveligt talt, da vi ikke har et separat klædeskab i vores lejlighed??‍♀️ og derfor gik vinter tingene under sengen. (… også for dette er jeg taknemmelig for vores kingsize seng med stor opbevaringsplads??). Jeg har kun ting at have på hver dag, de andre fandt deres plads i skabet i gangen (inklusive ? og ?) …
jo ældre jeg bliver, jo mere forsigtig vælger jeg hvad jeg skal købe, og så finder jeg sjældent ting i mit liv, som jeg ikke kunne bære ofte og ved forskellige lejligheder … Jeg prøver at arbejde med mine tøj meningsfuldt, jeg køber det ikke unødigt og kaotisk under påvirkning kampagner, der kun er her på IG unspray a .. og sorterer det regelmæssigt (ikke kaste, gå videre). mine regler er:
– hvis jeg ikke har lagt på et stykke i mindst 2 sæsoner, kasserer jeg det (jeg kommer aldrig tilbage til det ?)
– Jeg kender mine yndlingsfarver og køber normalt ikke andre (selvom jeg endelig nåede "minen" ubevidst i skabet)
.
Og hvad med jer kvinder, har du også dit eget system, når du handler og organiserer din garderobe?
.
.
.
#closet #smallcloset #closetideas #ourhome #bedroom # fashion #summerfashion # fashionstyle #dresses #whiteinterior #whitehome #interiorlover #ootd #dnesnosim #home #bedroomideas #domoweinspiracje #instablogger


Source

Check Also

221 1 + 2 + 3 SOFA $ L RM 6,389 1 SEATER – H990 X D1080 X W1040MM 2 SEATER – H990 X …

221 1 + 2 + 3 SOFA $ L RM 6,389 1 SEATER – H990 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir