Home / Wohnzimmer / Eerder dit jaar heb ik deze planken getransformeerd door de achterkant te schilderen van zwart naar …

Eerder dit jaar heb ik deze planken getransformeerd door de achterkant te schilderen van zwart naar …

2 Eylül 2019 Wohnzimmer Leave a comment 58 Views

Eerder dit jaar heb ik deze planken getransformeerd door de achterkant van zwart naar dit super lichtroze te schilderen + het fleurt echt onze ruimte op! ?Later deze week deel ik een home tour en een beetje over hoe het is om in het buitenland op de blog te wonen. Maar voor nu is hier een kleine #plank voor jou. ? (Het transformatieproces staat ook in mijn hoogtepunten van 'Home')


Source

Check Also

, ,                             , ….

#wohnzimmerideen , , #kamer #solebeich # solebich #meubelconsult #meubelstijl #wonen #ontvochtiging #huizen #huizen #huizen #huizen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir