Home / Küchenmöbel / Een van mijn culinaire invloeden is Helen Corbitt (1906-1978). Helen Corbitt, een cel …

Een van mijn culinaire invloeden is Helen Corbitt (1906-1978). Helen Corbitt, een cel …

4 Eylül 2019 Küchenmöbel Leave a comment 58 Views

Een van mijn culinaire invloeden is Helen Corbitt (1906-1978). Helen Corbitt, een gevierde chef-kok en auteur uit New York, bracht 40 jaar in Texas door om bewustzijn te creëren voor de gastronomische keuken en ondertussen het culinaire erfgoed te veranderen. Ze trad in de jaren 50 in dienst bij Neiman Marcus als directeur van Food Services. Corbitt's merk van koken is beschreven als "elegant Amerikaans". Het Julia Child van Texas, Stanley Marcus zelf noemde haar de Balenciaga van voedsel. Toen ik opgroeide in Houston, las ik alles over haar. Ik geniet van het dineren in de Neiman Marcus restaurants / theesalons waar verschillende van haar recepten nog steeds worden geserveerd. Het is waar dat ik in de loop der jaren haar recepten heb gemaakt. Hier is er een waar ze bekend om staat, dat is een nietje in mijn keuken. Het is eenvoudig, pittig, onverwacht en tijdloos. ? ? ???? De fruitcursus van vandaag met klaprooszaaddressing •••••• Recept met maanzaaddressing van Helen Corbitt (dank aan Vintage-recepten)


Source

Check Also

Hoppegarten.                          …

Hoppegarten ?. # inbouwkeukens #berlin # keukens # keukenfabrikanten # keukenmeubels # küchenberlin # newkitchen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir