Home / Kinderzimmer / Dus mijn liefjes !! Ik ben klaar met mijn nieuwe tapijtmodel. Helaas heeft het 2Wo …

Dus mijn liefjes !! Ik ben klaar met mijn nieuwe tapijtmodel. Helaas heeft het 2Wo …

2 Ağustos 2019 Kinderzimmer Leave a comment 53 Views

Dus mijn liefjes !!
Ik ben klaar met mijn nieuwe tapijtmodel. Helaas duurde het 2 weken omdat ik geen instructies had.
 Ik weet dat het haken en verdelen van het eindeloze haakwerk voor mij hetzelfde was totdat ik de balletdanser haakte zoals ik me je had voorgesteld. "Dus hoe vind je haar leuk voor opmerkingen en meningen Ik sta open …
Onder dm kunt u ze bij mij bestellen div kleuren en maten
Afmeting 110cm

Patroon @niceework
Ns 5-9
Garen @thefabricyarn #kleed babydeken #kinderen kamerdecoratie #kinderen kamer tapijt # balletdanser # getrimde liefde #tapijt tapijt #textilgarnshop #textilgarn #babylove #cocukodasi # gehaakte ideeën #cocoukodasi #hali


Source

Check Also

Voor Guiliano Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte                 …

"Voor Guiliano" Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte room #die gehaakte bloem # Dromenvanger met …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir