Home / Badezimmermöbel / Detaljer om skabet med grå MDF, der er superhøj og her for at blive. Dir …

Detaljer om skabet med grå MDF, der er superhøj og her for at blive. Dir …

6 Eylül 2019 Badezimmermöbel Leave a comment 55 Views

Detaljer om skabet med grå MDF, der er superhøj og her for at blive. Jeg vil sige, at grå er den nye sort / beige / hvid … fyre, jeg laver et åbent koncept skab, men vi er nødt til at score et par ting, før vi vælger.
1- Er du en organiseret person? Fordi organiseret som det er en time vil blive rodet og udsat.
2- Har du en person, der kan hjælpe dig med at rengøre skabene? En garderobe med dør fanger støv indeni og uden døre øges chancen kun. Hvis du bærer sort tøj, skal du være klar til at støve skuldrene, fordi det bliver snavset.
3 – Skab lukket forbliver et skab. Det er ikke bare åbent.
Om øen: For dem, der har plads, finder jeg et vigtigt emne i rummet. Du kan organisere alt dit tilbehør og lave en glasplade for at blive udsat. Dette er sejt. Det skaber en kontrast, som om dit tilbehør mere var en dekorationsgenstand. Tæppet bringer varme, fordi vi kan lide at føle os varme for at blive klædt.
Sidefod: Den høje sidefod øges. Denne er 50 cm høj og 2 cm tyk, lavet af samme porcelæn som gulvet. Du kan lave hvid MDF, gips eller endda murværk. Det er dit skøn. Du kan satse uden frygt ? #suitedamoca #monican fødselsinteriør # interiors #interiorsdesign #instadesign


Source

Check Also

221 1 + 2 + 3 SOFA $ L RM 6,389 1 SEATER – H990 X D1080 X W1040MM 2 SEATER – H990 X …

221 1 + 2 + 3 SOFA $ L RM 6,389 1 SEATER – H990 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir