Home / Kinderzimmer / Adverteren | Hallo mijn schatten, Ik ben zo blij je onze kleine man te zien van …

Adverteren | Hallo mijn schatten, Ik ben zo blij je onze kleine man te zien van …

21 Haziran 2019 Kinderzimmer Leave a comment 71 Views

Adverteren | Hallo mijn schatten,
Ik ben zo blij om je aan onze kleine man voor te stellen! Deze foto's zijn genomen tijdens de pasgeboren # schietpartij minder dan twee weken na de geboorte. Onze liefde en getalenteerde @simoneulmerfotografie heeft, net als de babybuikfotografie, deze fantastische foto's gemaakt. Ben is al 8 weken oud. Aangezien hij daar is, loopt de tijd zo snel en onze #babyboy groeit en groeit … je hebt bijna het gevoel hem te zien groeien. De moeders onder jullie weten waar ik het over heb. Natuurlijk krijg je binnenkort ook een actueel beeld van hem. Voor zover mogelijk begin ik nu opnieuw met de opnames voor mijn # Blog en # YouTube. Ik heb zoveel creatieve ideeën die ik wil implementeren en ik zie ernaar uit om je dit allemaal te laten zien.
In de eerste video na mijn "pauze" laat ik je zien hoe ik de #kinderzimmer met de enorme vensterzijde heb gedimd en verfraaid heb. De instructies over hoe je deze gordijnen kunt toepassen op je dakramen, zoals altijd, zijn te vinden op mijn blog stilweg.de en op mijn #youtube-kanaal. Ik ben blij als je daar langskomt.
#momlife #youtubedeutschland #youtuber #youtubeblogger #youtubechannel #newbornbaby #blogger_de #bloggerstyle #diy #diyblogger_de #momofaboy #boymom #ben #stilweg # nursery – curtains #sewing # sewingblogger # sewingforchildren # sewingcanclean # sew


Source

Check Also

Voor Guiliano Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte                 …

"Voor Guiliano" Een dromenvanger geschikt voor de universumruimte room #die gehaakte bloem # Dromenvanger met …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir